Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: passeren De Zeeuw was moeilijk

17 februari 2011 23:25

Op de website van het Parool laat Frank de Boer weten het moeilijk gevonden te hebben om Demy de Zeeuw te passeren voor de Europa League wedstrijd. "Want Demy is een fantastisch mens en een goede speler. Ik ken hem bovendien al een tijdje van mijn periode als assistent-trainer bij het Nederlands elftal. Maar het gaat niet om Demy of mij. Het gaat om Ajax. En ik vond het beter om met Siem de Jong op het middenveld te beginnen. Hij heeft meer power. Ik vind ook dat Siem het heel goed heeft gedaan. Hij heeft ook keihard gewerkt. Demy moet ook gewoon zijn best blijven doen. Dan komt het allemaal wel goed. Ik kijk van wedstrijd naar wedstrijd. In andere duels kan ik zo maar weer voor Demy kiezen."




Tags

demy boer passeren jong power

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan