Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Supporters Delegatie zegt clubleiding steun toe

15 februari 2011 19:59 - AFCA Supportersclub

De Ajax Supporters Delegatie heeft via een statement steun toegezegd aan de huidige clubleiding van Ajax. De supportersverenigingen zijn van mening dat rust rond de club noodzakelijk is en er geen reden is de leiding af te vallen.

Officieel statement: Rust rondom onze club.

Sinds enkele weken staan de media bol van ongenuanceerde uitspraken over het functioneren van de beleidsbepalers van Ajax. De supportersverenigingen van Ajax en de belangrijkste supportersgroeperingen zijn unaniem van mening dat op dit moment behoefte is aan rust rondom de club en dat er geen reden is de clubleiding af te vallen. Deze mensen zijn aangesteld om Ajax te leiden en doen dit naar eer en geweten.

Johan Cruijff en Frank de Boer hebben enorme kennis op het technische vlak, Rik van de Boog en Jeroen Slop geven zakelijk de leiding aan de organisatie en de raad van commissarissen waakt over het geheel van onze club. De clubleiding heeft aangegeven dat het onderlinge vertrouwen groot is om samen door te gaan op de weg die nu voor hen ligt en alle onrust van buitenaf geen weerslag krijgt op deze vruchtbare samenwerking.

Johan, Frank, directie, bestuur en raad van commissarissen, we staan achter jullie.

Ajax Supporters Delegatie:
afca.nl, AFCA Supportersclub, F-Side, fanzine de Meersche Helden, SVA, VAK410

Meer op AFCA Supportersclub




Tags

delegatie afca statement supportersverenigingen bestuur boer bol buitenaf eer fanzine geweten meersche ongenuanceerde side slop supportersclub supportersgroeperingen sva unaniem vruchtbare waakt weerslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht