Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten haalt uit naar Jol en directie

12 februari 2011 10:01

In een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad wil Marco van Basten twee jaar na zijn vertrek enkele zaken rechtzetten. "Jol heeft vaak gezegd dat ik mijn gang maar kon gaan. Ik vind hem een rare snuiter; hij heeft zich vanaf dag één afgezet tegen mij zonder me ooit te spreken. Ik vraag me af wat ik hem misdaan heb, waardoor hij zo ongenuanceerd op me afgegeven heeft. En het ergste was: iedereen papegaaide het na. Ook door mensen bij Ajax die er in mijn tijd zaten, zoals de directieleden Slop en Van der Aat."

Volgens Van Basten is er in zijn periode bijna meer geld binnengekomen aan transfers dan uitgegeven, maar lijkt het door de beeldvorming gecreëerd door Jol en de directie dat hij verantwoordelijk is voor de grote verliezen."Het blijkt dat er heel veel mensen zitten omdat ze zo'n rood stropdasje willen dragen. Ze willen erbij horen en willen zo lang mogelijk uit de wind. Dat valt me wel tegen. Opportunisten."

Lees het gehele interview in het: Algemeen Dagblad




Tags

basten jol aat afgegeven afgezet misdaan ongenuanceerd opportunisten papegaaide slop snuiter stropdasje wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo buffon contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper