Transparent
Inloggen
Sluiten

Eriksen: 'Waar kan ik me beter ontwikkelen dan bij Ajax'

12 februari 2011 08:54 - Telegraaf.nl

In De Telegraaf herhaalde Christian Eriksen zijn woorden dat hij voorlopig bij Ajax wil blijven om zich verder te ontwikkelen. "Er zijn zoveel jonge spelers die al op zoek zijn naar grote clubs. Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik heb hier bij Ajax nog zoveel te leren en ik moet me nog op zoveel fronten verbeteren. Waar kan ik dat beter doen dan bij Ajax? Deze club heeft een naam in Europa als het gaat om het ontwikkelen van talenten. Ik ben dus volledig op mijn plaats hier."

Ook diens zaakwaarnemer is die mening toegedaan. "Wij gaan ervan uit dat Christian Ajax komende zomer niet verlaat. Er is geen bestaand scenario waarbij hij na twee seizoenen al weer verhuist naar een grote club. De speler heeft heel bewust voor Ajax gekozen in een periode dat hij al naar veel grotere clubs in Europa kon."

Lees het gehele interview in De Telegraaf

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eriksen telegraaf bestaand fronten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake annex axel berghuis derk dijk dongen elsimao eredivisie faberski farioli feyenoord hato johanssen jong kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli sevic sutalo timber traore veerman