Transparent
Inloggen
Sluiten

Spanning stijgt voor Mido en Trabelsi

31 januari 2002 01:04

Verslaggever: M

De spanning stijgt voor Mido en Trabelsi op de Afrika Cup in Mali. Vanmiddag staan op 17:00 uur namelijk de beslissende laatste poulewedstrijden op het programma in poule D. Egypte, Zambia en Tunesie zijn allen nog in de race voor de laatste beschikbare plaats in de kwartfinales van de Afrikaanse landenkampioenschappen. Senegal is met 6 punten al verzekerd van een plaats bij de laatste 8. Na 2 wedstrijden gaat Senegal in poule D aan kop. Egypte staat met 3 punten op de tweede plaats. Zambia en Tunesie staan op een gedeelde derde plaats met 1 punt.

Egypte lijkt op voorhand de beste papieren te hebben. Zij moeten het opnemen tegen underdog Zambia, terwijl Tunesie Senegal treft. De winnaar van groep D speelt maandag in de kwartfinale tegen DR Congo. De runner-up speelt op dezelfde dag tegen titelverdediger Kameroen. De ontknoping in groep D zal live te zien zijn op Eurosport. De sportzender zal voortdurend schakelen tussen beide duels.

Meer op
Tags

egypte mido senegal trabelsi tunesie zambia afrika congo eurosport kameroen kwartfinales landenkampioenschappen mali ontknoping poulewedstrijden runner sportzender titelverdediger underdog voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst