Transparent
Inloggen
Sluiten

Dost: 'Ik moet bewijzen dat ik Ajax waard ben'

6 februari 2011 12:35 - FCUpdate.nl

Op FCUpdate.nl laat Bas Dost weten dat hij de knop heeft omgezet en zich nu in de tweede seizoenshelft wil bewijzen om opnieuw in aanmerking te komen voor Ajax. "Ik ben inmiddels over de teleurstelling heen. Het was een rare week. Ik heb me heel even knap waardeloos gevoeld. Maar ik ben gelukkig goed opgevangen bij Heerenveen, met name door mijn ploeggenoten. Ze gunden mij de overstap naar Ajax van harte. Zo'n club komt ook niet elke dag langs. Maar het is nu voorlopig voorbij. Ik richt me volledig op Heerenveen. Ik wil weer zo snel mogelijk basisspeler zijn en doelpunten maken. De motivatie en de energie daarvoor zijn volop aanwezig."

In de zomer hoopt hij alsnog de overstap te kunnen maken. "De bal ligt helemaal bij mij. Ik zal moeten bewijzen dat ik die club waard ben. Ik moet nu doorzetten."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

dost fcupdate heerenveen gunden knop motivatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan