Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: in de zomer nadenken over transfer

4 februari 2011 09:22

In een interview in De Telegraaf laat Jan Vertonghen weten komende zomer voor het eerst te willen nadenken over een transfer. Dat zal wat hem betreft alleen gebeuren wanneer er zich een topclub voor hem meldt. "Transfers waren altijd een ver van mijn bed show. Totdat Thomas Vermaelen naar Arsenal ging. Hoe hij het doet, hoe het voetbal daar leeft. Dat hoop ik ooit mee te maken. Vertrekken was in de winter nooit een optie. Maar dit jaar wil ik er wel voor het eerst over nadenken in de zomer."

Hij verwacht echter niet dat Ajax hem makkelijk zal laten gaan. "Door het geld dat nu is binnengekomen, is er misschien minder noodzaak om spelers te laten vertrekken. Daarnaast heb ik het nog steeds erg goed naar mijn zin bij Ajax en wil ik alleen weg naar een Europese topclub."

Meer: De Telegraaf




Tags

vertonghen telegraaf arsenal show vermaelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper