Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse wijst bod Ajax op Pröpper af [update]

31 januari 2011 19:40

Voetbal International meldt zojuist dat Ajax een bod heeft uitgebracht op middenvelder Davy Pröpper van Vitesse. De Arnhemse club zou het bod inmiddels hebben afgewezen.

[update] De zaakwaarnemer van Davy Pröpper, Louis Laros, heeft inmiddels bevestigd dat Vitesse een bod van Ajax heeft afgeslagen. Een transfer van de middenvelder is onbespreekbaar voor Vitesse.

[update 2] Vanavond nam Danny Blind namens Ajax contact op met Ted van Leeuwen, technisch directeur van Vitesse, om de belangstelling kenbaar te maken. 'Maar we hebben direct aangegeven dat we Davy willen behouden', zegt Van Leeuwen tegen Voetbal International. 'We hebben net zijn contract verlengd en hij is een belangrijke steunpilaar voor de toekomst.'




Tags

vitesse afgeslagen arnhemse blind danny kenbaar laros steunpilaar ted

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos