Transparent
Inloggen
Sluiten

'Liverpool en Ajax praten over transfer Suarez'

17 januari 2011 07:28

Volgens De Telegraaf zijn Ajax en Liverpool in gesprek over een transfer van Luis Suarez. De directie van Ajax is sinds zaterdagavond officieel op de hoogte van de belangstelling van Liverpool, dat zich niet via makelaars maar rechtstreeks tot de Amsterdamse clubleiding heeft gewend om zaken te doen. Zondag was er opnieuw contact tussen beide partijen. Suarez heeft al aangegeven open te staan voor een overgang naar Liverpool.

Suarez vertegenwoordigt in de boeken nog een waarde van vier miljoen euro, zo meldt De Telegraaf verder. Een hogere transfersom betekent boekwinst. De helft van de boekwinst zou geïnvesteerd mogen worden in versterkingen, zo liet Frank de Boer eerder weten.




Tags

liverpool suarez boekwinst telegraaf boer makelaars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht