Ajax speelt met 0-0 gelijk tegen Galatasaray

15 januari 2011 17:22

Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Galatasaray ter ere van de opening van het stadion met 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen kregen een aantal kansen om op voorsprong te komen. In de eerste helft kreeg Ajax tot ongeloof van Frank de Boer geen penalty bij een val van Ebecilio. In de tweede helft kwam Ajax na de invalbeurt van Suarez aanvallend pas los en kreeg het via diezelfde Suarez goede kansen op een treffer.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, Van der Wiel (59. Anita), Alderweireld, Vertonghen (80. Ooijer), Emanuelson (63. Blind), Enoh (63. Suarez), Eriksen, De Zeeuw, Sulejmani, De Jong (82. Lindgren), Ebecilio (73. Ozbiliz).

Opstelling Galatasaray: Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lorik Cana, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Culio, Ayhan Akman, Emre Çolak, Kazım Kazım, Arda Turan

Uiteraard kun je ook op deze pagina vanavond live op de hoogte blijven van het wedstrijdverloop. Je kunt daarnaast het duel samen met andere Ajax fans volgen in de Ajax Chatbox. Met het duel wordt het nieuwe stadion van de Turkse club officieel geopend.

Voeg verder @ajaxnetwerk toe aan Twitter.