Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe editie Future Cup in 2011

14 januari 2011 11:42 - Ajax.nl

Verslaggever: TP

Op De Toekomst wordt ook dit jaar de Future Cup georganiseerd. Het internationale toernooi voor B-junioren vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 april. Bayern München en Fluminense hebben al toegezegd aanwezig te zijn. Ook China U-17 doet weer mee. De Chinezen waren vorig jaar de grote verrassing van de Future Cup. Ze bereikten de finale, waarin ze van Ajax B1 verloren.

'Vorig jaar zegevierden onze eigen B-junioren en uiteraard hopen we dit jaar op prolongatie van dat succes. Ik ben er trots op dat Ajax wederom zo'n mooi toernooi kan organiseren', aldus Rik van den Boog op Ajax.nl.

Meer op Ajax.nl
Tags

future editie junioren bayern bereikten china chinezen fluminense prolongatie zegevierden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal