Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido legt plotselinge vertrek bij Ajax uit

12 januari 2011 14:39 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Mido heeft tegenover Voetbal International zijn vertrek bij Ajax toegelicht. Hij geeft aan een persoonlijke afweging te hebben gemaakt en daarbij aan hetgeen Frank de Boer met Ajax wil te hebben gedacht. Mido: "Ajax is met Frank de Boer een nieuwe weg ingeslagen. Ik pas daar niet in. Om de simpele reden dat De Boer na terugkomst uit Milaan tegen me heeft gezegd dat ik niet fit genoeg was om basisspeler te zijn. Ik was het daar niet mee eens, maar ik respecteer zijn mening en mezelf. Daarom heb ik besloten mijn contract op te zeggen. Ik heb in mijn carriere tot nu toe ongeveer twintig trainers gehad en ik weet wanneer een trainer het in me ziet zitten of niet. Na een gesprek met De Boer heb ik een afweging gemaakt en besloten dat vertrekken het beste was. (..) Mijn probleem was echter: hij gaat weer werken volgens de Ajaxfilosofie. Dat wil zeggen dat jeugd de voorrang krijgt, als het gaat om spelers op de bank. Je kunt als voetballer wel tegen een coach proberen te vechten, figuurlijk gesproken, maar niet tegen een systeem. Ik wil dat ook helemaal niet, want dat systeem is prachtig. Dat moet je eren."

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

boer mido plotselinge ajaxfilosofie ingeslagen milaan respecteer simpele toegelicht voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners diepgang elsimao farioli francesco hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn text weggaan