Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg vereerd met rol als aanvoerder

10 januari 2011 14:46 - Sport-promotion.nl

Maarten Stekelenburg liet op de website van zijn zaakwaarnemer weten vereerd te zijn met zijn rol als aanvoerder. "Natuurlijk beschouw ik het als een eer. De trainer verklaarde dat hij liever een Nederlands sprekende aanvoerder voor het elftal had. En dat de keuze dus op mij was gevallen. Dat streelde me wel. Ik loop hier natuurlijk al een tijdje rond. Ik denk dat de jongere jongens best wel naar me zullen luisteren, als ik iets te melden heb." Hij zegt zich niet anders te zullen gaan opstellen. "Nee, dat zal ik zeker niet doen. Ik ben wie ik ben en doe wat ik doe. Daar gaat die band geen verandering in brengen. Maar als ik iets kan toevoegen op deze manier, dan zal ik het zeker niet nalaten."

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

stekelenburg beschouw eer jongere nalaten sprekende streelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper