Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer volgend seizoen mogelijk assistent bij de A1

4 januari 2011 22:21

Ronald de Boer wordt volgend seizoen assistent bij de A1, zo laat hij weten tegenover Ajax Life. "Het is het idee dat ik de A1 ga doen, als assistent van een hoofdtrainer. Daar sta ik positief tegenover. Het gaat om volgend seizoen. Daarnaast is het nog maar een idee. Ik weet nog niet hoe het loopt. Ik ben officieel nog geen trainer. Dus ik wil eerst leren van een hoofdtrainer en kijken of ik het leuk vind."

Hij wil dat gaan combineren met zijn rol als ambassadeur van Qatar. "Frank wist dat ook goed te combineren toen hij assistent-bondscoach was. En zo zou ik het ook graag doen. Dat gaat ook een stuk makkelijker als je assistent bent en geen hoofdtrainer."
Tags

boer ambassadeur life qatar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.216 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn bertrand branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong godts hato janse jim kaplan kiki lcv linksbuiten oranje rcm reijnders rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal