Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Man City polsen Arnesen'

31 december 2010 16:21

Verslaggever: P.

Het Deense bold.dk meldt dat zowel Ajax als Manchester City zich via een contactpersoon bij Frank Arnesen hebben gemeld.

Arnesen verklaarde eerder dat hij op het einde van het lopende seizoen zal vertrekken bij Chelsea. Daar vervult hij momenteel de rol van sportief directeur. In die hoedanigheid is hij tevens verantwoordelijk voor de jeugdacademie. In een interview met Chelsea TV zegt hij daar over dat hij zich door de Ajax jeugdopleiding heeft laten inspireren.

Eerder verklaarde Arnesen al dat Nederland een optie ziet om z'n carrière verder te vervolgen. Hij lijkt nu te kunnen kiezen tussen Manchester City en Ajax, alwaar hij vergelijkbare functies aangeboden krijgt, volgens bold.dk.

Meer op




Tags

arnesen bold chelsea polsen alwaar contactpersoon hoedanigheid jeugdacademie nederland vergelijkbare vervult

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos