Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: kwestie El Hamdaoui nog niet opgelost

29 december 2010 12:15 - VI

Verslaggever: A

Voetbal International meldt dat de problemen tussen El Hamdaoui en Ajax voorlopig nog niet opgelost zijn. De club zou de spits een boete opgelegd hebben, omdat hij niet de juiste procedures heeft gevolgd bij zijn ziekmelding, drie weken geleden. De hoogte van de boete, die door El Hamdaoui is geaccepteerd, is niet bekend.

Over het gesprek tussen de club en de speler en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens van vorige week willen beide partijen geen uitspraken doen. Volgens het voetbalblad is de kou echter nog niet uit de lucht. De irritatie bij El Hamdaoui zou vooral gelegen zijn in de manier waarop hij te horen kreeg dat hij niet opgesteld werd tegen AC Milan.

Meer op VI




Tags

hamdaoui kwestie irritatie kou lens lucht milan procedures sigi voetbalblad ziekmelding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal