Transparent
Inloggen
Sluiten

Alaves wil met Ajax gaan praten over Kanu

22 januari 2002 23:22

Verslaggever: RvN

Christopher Kanu heeft het verbruidt bij zijn club Alaves. De Spaanse club Alaves wil met Ajax om de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bekijken om het huurcontract met de Afrikaanse verdediger van Ajax eventueel te kunnen ontbinden. Dat liet een woordvoerder van de club weten. De Nigeriaan heeft zich onmogelijk gemaakt bij de Spaanse club. De laatste druppel was het feit dat Kanu ruim een week niets van zich liet horen, nadat de Nigeriaanse bondscoach hem na het trainingskamp ter voorbereiding op de Africa Cup buiten de definitieve selectie liet. Christopher Kanu kan sowieso een forse boete tegemoet zien, maar als het aan enkele personen binnen Alaves ligt dan kan hij bij de club vertrekken.

Meer op




Tags

alaves kanu christopher africa druppel nigeriaan nigeriaanse trainingskamp verbruidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos