Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: 'El Hamdaoui moet er ook zijn voor ons'

24 december 2010 09:44 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Jan Vertonghen laat tegenover Ajaxlife weten dat het jammer is dat El Hamdaoui nu niet voor Ajax uit kan komen. "Het is heel teleurstellend. Helemaal nu Luis Suarez is geschorst, hebben we echt een doelpuntenmachine nodig. We scoren moeilijk de laatste wedstrijden. Ik had Mounir er graag bij willen hebben. Maar alleen als hij er honderd procent klaar voor is, anders hebben we er ook niets aan. Ik denk dat je die instelling ook moet hebben als voetballer. Ik weet niet of er misschien iets meer speelt. Daarom is het moeilijk voor mij om erover te oordelen. Als je de situatie ziet zoals die nu in de media wordt geschetst, dan is het apart, ja. Ik weet dat Mounir een trotse jongen is, maar wij hebben hem nodig en dan moet hij er ook zijn voor ons," aldus Vertonghen.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

vertonghen hamdaoui mounir ajaxlife geschetst suarez trotse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan