Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dubbelrol baart Molenaar zorgen'

20 december 2010 18:50 - NuSport.nl

Verslaggever: P.

NuSport meldt dat Keje Molenaar zijn functie als voorzitter van de Eusta overweegt neer te leggen nu hij is toegetreden tot de ledenraad van Ajax. GeenStijl bracht vandaag naar buiten dat Molenaar voorzitter is van een vereniging waarvan de werkzaamheden spanningen op kunnen leveren met zijn positie bij Ajax. "Dit wordt een probleem. Ik heb al overwogen om mijn functie als voorzitter van de Eusta neer te leggen, maar dat wil ik eerst binnen de vereniging bespreken," aldus Molenaar.

Ajax zelf wil niets over de zaak zeggen: "Ongeacht of het waar is of niet. Leden van de ledenraad zijn niet in dienst van Ajax. Het lijkt ons dan ook ongepast om hier op in te gaan."

Meer op NuSport.nl




Tags

molenaar baart dubbelrol eusta ledenraad geenstijl keje toegetreden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal