Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: klassieker is geen topper meer, maar nieuwe 10-0 is uitgesloten

18 december 2010 12:45

In het Algemeen Dagblad liet Leo Beenhakker weten dat een nieuwe 10-0 nederlaag uitgesloten is voor Feyenoord. "Historisch gezien is de Klassieker van morgen de absolute topper in Nederland. Maar realistisch gezien moet je er van uitgaan dat het verschil tussen beide clubs inmiddels zo groot is, dat de topper nu even geen topper meer is. Het kan best eens incidenteel gebeuren, bijvoorbeeld als Ajax een heel slechte dag heeft en Feyenoord een goede dag, dat wij daar winnen. Maar in de omstandigheden waarin beide ploegen op dit moment verkeren, wint Ajax acht van de tien ontmoetingen."

"Dat het ooit zo erg zou worden als een 10-0 nederlaag in Eindhoven tegen PSV, dat had ik ook nooit verwacht. Dat verzin je niet. Tegen Ajax is zo'n enorme uitslag uitgesloten, dat weet ik zeker."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

topper beenhakker klassieker feyenoord historisch incidenteel leo nederland verzin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos