Transparent
Inloggen
Sluiten

Anderlecht blij met gewenste tegenstander Ajax

17 december 2010 16:29

Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck liet op Sporza weten dat zijn wens uitkwam met de loting tegen Ajax. "Ajax is een club die een beetje mijn voorkeur had, samen met Twente. Nederlands-Belgische affiches zijn altijd interessant. Er zullen wel wat supporters van ons meegaan naar Amsterdam en Ajax speelt verzorgd en offensief, dat is een voetbal waar wij het liefst tegen spelen. Ik hoop natuurlijk op hetzelfde resultaat als vorig seizoen, het zullen zeker twee goeie wedstrijden worden. Je kunt dit seizoen niet met het vorige vergelijken. Ik zag Ajax onlangs tegen Milan spelen, het was indrukwekkend wat het liet zien. We zullen ons beste beentje moeten voorzetten. Net als Ajax proberen wij aansluiting te vinden bij de Europese subtop, maar Ajax heeft wel ongeveer een dubbel zo groot budget als wij. Ik hoop dat we in februari het beste Anderlecht kunnen zien."




Tags

anderlecht affiches beentje holsbeeck meegaan milan offensief sporza twente uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos