Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: situatie Ophof goede testcase voor Ajax

13 december 2010 14:15

In zijn column in De Telegraaf kijkt Johan Cruijff vooruit naar de verkiezing voor de ledenraad van aanstaande dinsdag. Via de ledenraad wil hij zijn fluwelen revolutie opstarten. Cruijff benoemt daarbij de situatie rond Edo Ophof als goede testcase voor de huidige leiding van Ajax.

'Ik ben benieuwd hoe de komende 24 uur een zogenaamd probleem rond Edo Ophof wordt opgelost. Edo is één van de oud-spelers die zich kandidaat voor de ledenraad heeft gesteld, maar hij is ook bestuurslid van een stichting die de aandelen van NEC beheert.

Het eerste wat bij mij opkomt, is dat een ex-voetballer met zo'n functie iets in zijn mars moet hebben. Daar kan je dus je voordeel mee doen en daarom ga je kijken hoe je het zogenaamde probleem gaat oplossen. Mijn ervaring is dat vanuit zo'n instelling het altijd wordt opgelost. De andere kant is natuurlijk, dat als je Edo er niet bij wil hebben, je aan het zogenaamde probleem vast blijft houden.

De manier waarop hier straks mee omgegaan wordt, zou daarom best iets over de ledenraadverkiezing kunnen zeggen.'

Essentieel wordt in ieder geval dat iedereen voor morgenavond goed in de spiegel kijkt en voor zichzelf vaststelt, dat dit keer Ajax voor alles gaat.


Meer: lees de gehele column van Johan Cruijff




Tags

edo ophof ledenraad testcase column bestuurslid essentieel ledenraadverkiezing opkomt opstarten telegraaf vaststelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper