Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 0-2 van VVV

28 november 2010 16:24

Ajax heeft in het laatste weekend in november de dramatische voetbalmaand nog een redelijk einde weten te geven. In Venlo wonnen de Amsterdammers met 0-3 via doelpunten van Mido en Sulejmani.

Ajax begon met een 4-4-2 opstelling met El Hamdaoui en Mido voorin. Tainio debuteerde in de basis als extra middenvelder. Daarmee had de ploeg wel veel balbezit, maar creëerde het veel te weinig kansen.

Na rust bracht Martin Jol debutant Araz Ozbiliz in de basis voor Tainio. Daarmee ging hij terug naar het 4-3-3 systeem. dat gaf een betere veldbezetting en direct meer mogelijkheden. Jol bracht vervolgens ook nog Mido in voor Eriksen. Het was Mido die Ajax op voorsprong bracht via een schuiver in de verre hoek. Vervolgens was het Sulejmani die door het midden een aanval opzette en zelf goed afrondde.




Tags

mido jol sulejmani tainio vvv afrondde araz creeerde eriksen hamdaoui opzette ozbiliz schuiver veldbezetting voetbalmaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam