Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruno Silva wil voor kans gaan bij Ajax

27 november 2010 21:24

Bruno Silva keert in de winterstop terug bij Ajax. Zijn verhuurperiode bij het Braziliaanse Internacional loopt ten einde. Op de website van Nusport laat hij weten weer voor zijn kans bij Ajax te willen gaan. "Ik heb de laatste tijd weer meer gespeeld, als linksback en soms op het middenveld. Maar een groot succes is het niet geweest bij Internacional, al hebben we wel de Copa Libertadores gewonnen. Helaas heb ik lang niet alles gespeeld. Ook het WK is aan m’n neus voorbij gegaan. Het was niet mijn jaar, ik ben blij als 2010 voorbij is. Ik heb heel veel zin om terug te keren bij Ajax. Ik ga na de laatste wedstrijd hier eerst een weekje op vakantie. Daarna zal ik me met een persoonlijke trainer voorbereiden op de tweede seizoenshelft in Nederland. Ik wil fit zijn zodat ik kan knokken voor mijn plek. Ik hoop dat ik een kans krijg."

Meer: Nusport




Tags

silva internacional libertadores nederland verhuurperiode voorbereiden weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht