Transparent
Inloggen
Sluiten

'Oncollegiale verklaring van PSV in strafzaak Suarez zet kwaad bloed bij Ajax'

25 november 2010 18:31

Volgens De Telegraaf heeft de oncollegiale en belastende verklaring van PSV in de strafzaak tegen Suarez kwaad bloed gezet bij Ajax. Niet alleen de belastende verklaring van Bakkal maar ook het toevoegen van foto's en medisch dossier van de clubarts zou bij Ajax niet goed zijn gevallen. Eerder gaf Ajax in 2008 in een zaak tegen Afellay wel een 'collegiale verklaring'. Suarez werd uiteindelijk voor zeven duels geschorst.

Ajax stemde woensdag schoorvoetend in met het schikkingsvoorstel. De directie, staf en spelers hebben moeite met de hoge straf, maar vinden het signaal dat de club naar de samenleving toe moet afgeven het belangrijkst. Een tucht- en eventuele beroepszaak zouden de indruk kunnen wekken dat het wangedrag van Suarez wordt getolereerd en dus neemt Ajax zijn verlies, aldus De Telegraaf.

Meer: Telegraaf.nl




Tags

suarez bloed oncollegiale strafzaak telegraaf belastende afellay bakkal beroepszaak clubarts collegiale dossier foto getolereerd schikkingsvoorstel schoorvoetend stemde tucht wangedrag wekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid