Transparent
Inloggen
Sluiten

De Zeeuw: PSV gaat punten verspelen na vertrek Afellay

21 november 2010 11:27

Voor Demy de Zeeuw is het seizoen absoluut nog niet verloren. In de tweede seizoenshelft verwacht hij net als vorig seizoen in te kunnen lopen, zo liet hij weten in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat PSV blij is dat hun voorsprong nog zes punten is. Maar zij gaan dit seizoen nog wel punten verspelen hoor. Met Afellay verliezen ze straks een geweldige speler, dat is echt een aderlating."

"Vorig jaar rond deze tijd waren dat er al bijna elf. Ik wil niet zeggen dat het goed gaat, maar er is wel nog van alles mogelijk. Daarom vond ik het ook overdreven dat iedereen deze week sprak over een crisis bij Ajax," aldus De Zeeuw. In zijn ogen is Cruijff niet de aanstichter van de onrust, zo liet hij weten op FCUpdate.nl. "Nee, hij is mijns inziens ook niet de aanstichter van het rumoer. Dat zijn wij, als spelers. Wij hebben het de afgelopen weken niet goed gedaan en als resultaten uitblijven, komt er van alle kanten kritiek. Dat is logisch bij zo'n grote club."




Tags

afellay verspelen aanstichter aderlating demy fcupdate mijns rumoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst