Transparent
Inloggen
Sluiten

Ling valt Van den Boog aan

16 november 2010 07:41

In De Telegraaf heeft Tscheu La Ling nadrukkelijk de aanval geopend op algemeen directeur Rik van den Boog. Ling, die in Slowakije een club zeer succesvol naaar model van Ajax opzette, geeft overigens aan geen tijd te hebben voor de ledenraad van Ajax.

Ling: "Er moet een signaal worden afgegeven. Martin Jol is trouwens niet het probleem. Als trainer wil hij misschien van alles, maar als directeur wijs je hem dan netjes de deur met de mededeling dat de visie van Ajax niet staat voor het halen van oude, dure spelers. En je gaat als directeur niet door de knieën, omdat je trainer flirt met een andere club. Dat is paniekvoetbal."

Veel van de huidige problemen, die zijn ontstaan na het rapport Coronel, legt Ling dus op het bordje neer van directeur Van den Boog. "Hij is directeur. Als hij zijn eigen functioneren eens onder de loep legt, kan hij niet blij zijn. Sportief en financieel gaat het hard bergafwaarts met Ajax. Maar wil iemand als Van der Boog dat herkennen, dan zal hij het eerst moeten onderkennen. Ik las dat hij Jol niet gaat ontslaan. Dan begrijp je het niet, heb je boter op je hoofd. Daar ligt het probleem niet. Het probleem is: wie laat dit allemaal gebeuren? Dan kom ik bij Van den Boog uit. Hij is als directeur verantwoordelijk."

Lees het uitgebreide interview met Ling in De Telegraaf




Tags

ling jol telegraaf afgegeven bergafwaarts bordje boter coronel flirt herkennen knieen ledenraad loep naaar onderkennen opzette paniekvoetbal rapport slowakije tscheu wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam