Transparent
Inloggen
Sluiten

Mühren: alleen maar negatieve kritiek

12 november 2010 13:56

Gerrie Mühren hekelde op Goal.com de negatieve kritiek van Johan Cruijff, ondanks dat hij ook vindt dat er genoeg is aan te merken op Ajax. "Die kritiek mag wel, maar laat het een beetje opbouwende kritiek zijn. Beckenbauer geeft ook opbouwende kritiek op Bayern München, of Di Stefano gaf ook opbouwende kritiek op Real Madrid. Alles wat Johan Cruijff zegt komt hard aan. Ik hoor nooit wat er goed is. Zo staan er zeven of acht jongens uit de eigen jeugd in de basis. Dat is uniek."

"In de Arena zie je toch nog steeds het beste voetbal van Nederland. FC Twente werd kampioen met minder doelpunten, maar ook met minder doelpunten tegen. In de Arena houden mensen daar niet van. Dat vinden ze niet leuk. Uit liefde voor het voetbal ga je toch naar Ajax. Nog steeds."

Meer van Mühren over Ajax lees je op Goal.com




Tags

muhren opbouwende arena bayern beckenbauer gerrie hekelde liefde madrid nederland twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper