Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel Egypte, Mido scoort

11 januari 2002 16:20

Verslaggever: M

Egypte heeft haar vijfde en laatste oefenduel in de voorbereiding op de Afrika Cup niet kunnen winnen. In het nationale stadion in Cairo speelde de thuisploeg met 2 - 2 gelijk tegen Burkina Faso. Egypte kwam nog wel op een 2 - 0 voorsprong, maar moest in de tweede helft lijdzaam toezien hoe de gasten op gelijke hoogte kwamen. Burkina Faso profiteerde handig van de chaos die na de rust onstond in het elftal van Egypte door de vele wissels.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Mido, die momenteel in een uitstekende vorm verkeert. In de 35ste minuut kopte de aanvaller van Ajax een voorzet van El Said goed binnen. Mido had in de 14de minuut het net ook al gevonden, maar via zijn hand. Dat leverde de Ajacied in plaats van een treffer een gele kaart op. In de rust werd Mido gewisseld voor Hosny.

Meer op




Tags

egypte mido burkina faso afrika cairo chaos hosny lijdzaam onstond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam