Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Reactie Coronel op column Cruijff

10 november 2010 19:39

In het Sportjournaal van de NOS reageerde Uri Coronel voor het eerst op de column van Johan Cruijff en de onrust die daarop ontstond. "Ik zou nooit opstappen omdat Johan Cruijff dat in zijn column schrijft. Ik zou dat alleen doen als de ledenvergadering dat zegt. Ik baal van zo'n column. Het is een repeterende zaak. Een paar weken schreef hij het ook al, zonder overigens te zeggen hoe het wel moet. Heus, ik kan echt wel tegen kritiek, maar ik moet constateren dat we zelf onze grootste tegenstander zijn."

Coronel zegt niet van de leg te raken door de kritiek van Cruijff. "Maar dat hij zegt dat jij weg moet, vind ik wel vervelend om te horen. Waarom zegt hij dat als hij van de club houdt? Bel dan, in plaats van het in een column te schrijven. Maar ik ga niet zeggen: kom maar, als hij juist vindt dat ik weg moet. Ik heb nog wel enige vorm van zelfrespect."




Tags

column coronel nos repeterende sportjournaal uri zelfrespect

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos