Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gaal: nooit meer terug naar Ajax

8 november 2010 21:24

Vanavond was Louis van Gaal te gast bij College Tour op de VU in Amsterdam. Donderdag om 21.00 uur wordt het college van Van Gaal uitgezonden op Nederland 3. Hij haalt daarbij onder andere hard uit naar Johan Cruijff en Ajax.

Hij liet daarbij blijken dat zijn vertrek nog steeds heel diep zit, zo staat te lezen op Nu.nl: "Ik ben in 2003 teruggekeerd naar Ajax. Ik had een droom om van Ajax weer een hele grote club te maken. Voor eentiende of eentwintigste van het salaris bij Barcelona. Ik werd toen gevraagd door alle grote clubs in Europa, maar ik koos voor Ajax. En na acht maanden stond ik buiten. Toen heb ik gezegd dat ik nooit meer terug zou keren bij Ajax en zo denk ik er nog steeds over. Ik ben tot op het bot beledigd door het toenmalige bestuur. In die periode heb ik een nieuw beleidsplan geschreven dat unaniem door de hele vereniging werd gedragen. Toen werd mij verweten dat ik Ronald Koeman te veel voor de voeten liep, terwijl de resultaten op een laag pitje stonden. Als je dan kiest voor een passant en niet voor een technisch directeur, dan ben je Louis van Gaal niet waard. Ik keer nooit meer terug naar Ajax."

Meer van Van Gaal: Nu.nl




Tags

gaal college barcelona beledigd beleidsplan bestuur bot eentiende eentwintigste koeman nederland passant tour unaniem verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper