Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol hekelt gebrek aan buitenspelers

7 november 2010 16:54

Martin Jol gaf op de persconferentie aan nauwelijks buitenspelers in de selectie te hebben. Dat bleek in het duel tegen ADO een probleem. "Vorig jaar kon ik in zulke wedstrijden nog wel eens Dennis Rommedahl brengen", zei hij op Telegraaf.nl. "Nu heb ik eigenlijk geen echte buitenspelers. Geef me een zak met 10 miljoen euro en ik kom er wel uit. Natuurlijk willen wij ook iemand als bijvoorbeeld Dzsudzsak van PSV. Maar zo'n speler kunnen we niet betalen. Voor mijn komst hebben ze hier geloof ik wel 60 miljoen euro uitgegeven. Maar dat geld hebben ze ook niet aan buitenspelers besteed. Of dat zorgwekkend is voor de toekomst? Nee hoor, vorig jaar zijn we ook sterk teruggekomen. Dat moet nu ook weer lukken."




Tags

buitenspelers jol hekelt ado besteed dzsudzsak rommedahl telegraaf zak zorgwekkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan