Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax nog steeds in de markt voor Beenhakker

29 februari 2000 16:43 - Feyenoord Netwerk

Verslaggever: M

De Telegraaf en Feyenoord Netwerk melden dat Ajax nog steeds in de markt zou zijn voor de diensten van leo Beenhakker. Bij Ajax zou hij de door het vertrek van Westerhof opengevallen positie van hoofd jeugdopleiding in kunnen gaan nemen. Inmiddels heeft Vitesse zich ook bij de Rotterdammers gemeld. Nuon zou hem graag zien als technisch directeur.

Vooralsnog hebben Feyenoord en Beenhakker geen afspraken gemaakt over het volgende seizoen. Volgens Feyenoord wordt er wel over gesproken maar moet er nog een passende functie gevonden worden voor Beenhakker. Feyenoord wil graag dat Beenhakker bij de club betrokken blijft, al dan niet in een functie bij de jeugd van de Rotterdammers.

Meer op Feyenoord Netwerk
Tags

beenhakker feyenoord leo nuon opengevallen telegraaf vitesse westerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst