Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax laat zich verrassen door Auxerre: 2-1 nederlaag

3 november 2010 22:35

Ajax is er niet in geslaagd de zo gewenste zege in Auxerre te behalen. In Frankrijk werd met 2-1 verloren, gelijk aan de zege tegen de Fransen in Amsterdam. Alderweireld maakte het enige doelpunt voor Ajax.

Ajax begon aardig aan de wedstrijd. In de negende minuut kwam de ploeg echter op achterstand door een toevallig tot stand gekomen doelpunt. Sammaritano schoot de bal via Vertonghens hak achter Stekelenburg. Ajax had het daarna moeilijk. Het duurde geruime tijd voordat Ajax de wedstrijd weer onder controle kreeg.

In de tweede helft was Ajax met De Jong voor Enoh veel sterker. Ajax kreeg de controle over de wedstrijd en de beste kansen. Suarez trof ook dit duel weer de lat. Het was Toby Alderweireld die 20 minuten voor tijd voor de gelijkmaker zorgde.

Daarna ontstond er een open duel waarbij beide ploegen voor de zege gingen. Het was uiteindelijk Auxerre dat aan het langste eind trok. Langil schoot zes minuten voor tijd raak na onoplettendheid achterin. Ajax probeerde het daarna nog wel, maar het was te laat om nog iets te forceren.




Tags

auxerre alderweireld enoh frankrijk hak jong langil langste onoplettendheid sammaritano stekelenburg suarez toby vertonghens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos