Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fin Toivomaki in winterstop naar Ajax'

30 oktober 2010 11:30

Volgens diverse geruchtenwebsites in met name Italië maakt de 19-jarige verdediger Henri Toivomaki in de winterstop de overstap naar Ajax. De oorsprong van het gerucht is vooralsnog nog niet terug te vinden. Volgens de berichten zou Ajax de Fin, die zowel als rechtsback als in het centrum uit de voeten kan, een aanbieding van Ajax voor 4,5 seizoen ontvangen hebben. In de winterstop is hij transfervrij. In januari was hij op stage bij Inter. Hij eindigde uiteindelijk op huurbasis voor een half jaar bij Atalanta. Inmiddels is hij weer terug bij het Finse FC lahti, waar zijn contract komende winter afloopt. Martin Jol zou hem zelf aan het werk hebben gezien bij Finland onder 21.




Tags

toivomaki atalanta finland geruchtenwebsites henri inter jol lahti oorsprong stage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos