Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB niet blij met optreden Wegereef

25 oktober 2010 19:10 - KNVB.nl

In een verklaring op de website van de KNVB laat een woordvoerder naar aanleiding rond alle commoties over de optredens van de scheidsrechters Wegereef (bij Excelsior-Ajax) en Van Boekel (FC Twente - ADo Den Haag) dat er inmiddels met de scheidsrechters een evaluatie heeft plaatsgevonden. "Wekelijks worden de wedstrijden geëvalueerd. Beleid is dat er wordt aangesteld op basis van prestaties. Dinsdag worden de aanstellingen voor komend weekend bekend gemaakt, maar het mag duidelijk zijn dat Wegereef en Van Boekel niet bij de belangrijkste wedstrijden op het veld zullen staan. Dat weten de heren overigens zelf ook, dat is geen geheim en dat is voor hen zelf ook prettiger, na alle commotie."

Meer op KNVB.nl




Tags

wegereef knvb boekel aanstellingen ado commoties excelsior geevalueerd optredens prettiger twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper