Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax spelers willen niet naar Almere City FC

6 oktober 2010 18:37

De samenwerking tussen Ajax en Almere City FC, als opvolger van de samenwerking met Haarlem, heeft vooralsnog weinig concrete zaken opgeleverd. Op het gebied van de jeugdopleiding zijn wel afspraken gemaakt. Spelers voor het eerste elftal hebben nog niet de overstap gemaakt, op René Osei Kofi na. In de winterstop worden ook geen nieuwe spelers meer verwacht bij Almere.

"We hebben wel met zes spelers gesproken, maar als zij niet willen komen dan houdt het op. Dat soort zaken moeten we in de toekomst zien te voorkomen", aldus adviseur Groenteman van Almere City in de lokale krant Almere Vandaag. "Daar moet Ajax over nadenken en anders invullen in haar contracten. Ik denk dat we de rest van het seizoen nodig hebben om alles goed neer te zetten."

Meer: Almere Vandaag




Tags

groenteman kofi osei

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao faberski farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst