Transparent
Inloggen
Sluiten

Vak 410 start wervingsactie seizoenskaarten

27 december 2001 00:52 - Vak 410

Verslaggever: M

De iniatiefnemers van Vak 410 zijn woensdag een actie begonnen waardoor iedereen die nog geen seizoenskaart heeft voor vak 410 er ??n kan aanschaffen voor de 2e seizoenshelft. Iedereen die besluit om zich via deze actie in te schrijven voor een seizoenskaart kan voor een zacht prijsje elke thuiswedstrijd na de winterstop vanaf Vak 410 bekijken. Tevens is er de mogelijkheid om je huidige seizoenskaart voor een ander vak te laten overschrijven naar Vak 410, waardoor je elke wedstrijd na de winterstop kunt deelnemen aan het maken van sfeer in Vak 410. Wil je een seizoenskaart voor Vak 410, maar pas vanaf volgend seizoen, dan kan je je nu alvast opgeven.

Klik hier voor meer informatie!

Meer op Vak 410




Tags

seizoenskaart wervingsactie iniatiefnemers opgeven overschrijven prijsje zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst