Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax 1-1 gelijk tegen AC Milan

28 september 2010 22:35

Ajax heeft in haar tweede Champions League wedstrijd laten zien dat de wedstrijd tegen Real Madrid een uitzondering was. Ajax speelde bij vlagen uitstekend tegen AC Milan en speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk.

In de eerste helft was Ajax veel sterker. Ajax begon fel en had het gevaarlijkste van het spel. Dat leverde uiteindelijk de 1-0 voorsprong op. Suarez poortte Nesta en legde de bal vervolgens terug op El Hamdaoui. Die draaide om zijn as en schoot vervolgens hard binnen.

Op de counter zorgde ook AC Milan soms voor gevaar. Zo moest Stekelenburg enkele keren goed optreden en schoof Robinho oog in oog voor Stekelenburg naast. Het was uiteindelijk Zlatan Ibrahimovic door een voorzet van Seedorf afrondde.

In de tweede helft kon Ajax het energie spel van de eerste helft niet meer vervolgen. Dat kwam mede doordat de Italianen een oplossing hadden gevonden om Suarez af te stoppen. Omdat Stekelenburg onder meer op een inzet van Boateng prachtig redde, werd er in de tweede helft niet meer gescoord.




Tags

milan stekelenburg suarez afrondde boateng counter hamdaoui ibrahimovic italianen madrid nesta poortte robinho schoof seedorf vlagen zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos