Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax speelt 2-2 uit bij FC Twente

25 september 2010 22:38

Ajax heeft uit in Enschede in de topper tegen FC Twente met 2-2 gelijkgespeeld. In een hele spannende wedstrijd viel er uiteindelijk geen beslissing. El Hamdaoui en Enoh waren de doelpuntenmakers voor Ajax.

De wedstrijd brak al vroeg los. Suarez was al snel dichtbij de openingstreffer. Zijn stiftje belandde op de lat. Het was vervolgens FC Twente dat wel wist te scoren. Janssen wipte de bal over Stekelenburg. Een paar minuten later stond Ajax alweer op gelijke hoogte. El Hamdaoui kon profiteren van een rebound nadat Michailov moeite had met een inzet van De Jong. Ajax had vervolgens recht op meer. Emanuelson en Suarez raakten echter beiden de paal.

Na rust had Ajax het in de beginfase moeilijk. Dat leidde tot de 2-1 van opnieuw Janssen. Ajax moest daarna opnieuw opzoek naar de gelijkmaker. Die kwam er via Enoh, die van 25 meter prachtig binnen volleyde. In de slotfase raakte ook FC twente nog de lat en was Siem de Jong ook nog eens dichtbij de winnende treffer.




Tags

twente enoh hamdaoui janssen jong suarez beginfase emanuelson enschede michailov opzoek rebound stekelenburg stiftje topper volleyde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos