Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'Utrecht heeft verdiend gewonnen'

23 december 2001 17:17

Verslaggever: M

'Gezien de tweede helft heeft FC Utrecht verdiend gewonnen', aldus Ronald Koeman op de persconferentie na afloop van de eerste nederlaag van Ajax sinds zijn komst van Vitesse. In Nieuw Galgenwaard was FC Utrecht met 3 - 1 te sterk voor de winterkampioen. De doelpunten van de thuisploeg kwamen allemaal tot stand in de tweede helft. Volgens de Zaandammer was dat en het slechte spel van Ajax na rust te wijten aan het feit dat de Ajacieden niet meer voetbalden. 'We stonden constant onder druk en hadden geen rust. En als je tegen Utrecht niet blijft voetballen kom je in de problemen'.

De hoofdcoach van de Amsterdammers vond dat Ajax zichzelf veel problemen had kunnen voorkomen als de talrijke counters in de eerste helft beter waren uitgespeeld. 'Wij hadden de eerste helft moeten afsluiten met twee goals verschil'. Frans Adelaar was het Koeman eens. 'Wij mochten van geluk spreken dat Ajax de wedstrijd voor rust niet had beslist. Na rust zijn wij echter sterk teruggekomen en hebben wij verdiend gewonnen'.

Meer op




Tags

utrecht koeman adelaar counters galgenwaard talrijke vitesse voetbalden winterkampioen zaandammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos