Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax

22 december 2001 18:58

Verslaggever: M

Ajax werkt zondagmiddag (al om 13:00 uur) zijn laatste (competitie)wedstrijd voor de winterstop af. In een waarschijnlijk kolkende Nieuw Galgenwaard zal FC Utrecht de tegenstander zijn. Een zware opponent voor de Amsterdammers, zeker als je kijkt naar de statistieken. De laatste 3 jaar wisten de Ajacieden niet in Utrecht te winnen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen. De laatste overwinning op FC Utrecht dateert van 1997 toen Ajax met maar liefst 7 - 1 te sterk was. Voor het elftal van Ronald Koeman staat er veel op het spel. Bij winst sluiten de Amsterdammers namelijk de eerste competitiehelft af als herfstkampioen. Het zou een knappe prestatie en een mooi slot zijn van een roerige jaar.

Ronald Koeman kan ook zondag nog geen beroep op doen op een groot aantal spelers, die wegens blessures aan de kant moeten blijven. Grim, Knopper, Ikedia, Pasanen, Van der Gun, Cruz en Pique ontbreken tegen FC Utrecht. De thuisploeg mist alleen Dombi met een kwetsuur.

Meer op




Tags

utrecht koeman voorbeschouwing beroep competitiehelft cruz dombi galgenwaard grim herfstkampioen ikedia knopper kolkende kwetsuur opponent pasanen pique roerige slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos