Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerduels Ajax uitgesteld vanwege huwelijk

21 december 2001 13:56 - BN/De Stem

Verslaggever: M

De bekerduels Ajax - FC Groningen en Ajax 2 - Stormvogels Telstar zijn verplaatst. De 2 wedstrijden in de kwartfinales van de Amstel Cup zouden op 30 januari worden gespeeld, maar dat kan niet doorgaan wegens het grote huwelijksfeest van Willem-Alexander en Maxima in de Amsterdam Arena. De kans is groot dat beide duels nu op 7 februari in Amsterdam zullen worden afgewerkt.

Het bestuur van Ajax wil, net als anderhalve week geleden, Ajax 1 en Ajax 2 op dezelfde avond laten spelen. Of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren is nog maar de vraag. De voorzitter van Stormvogels Telstar, Anton van Kooten, ziet een dergelijke opzet wegens financiele en organisatorische redenen namelijk niet zitten. Hij is daarnaast bang dat zijn club dan al om zes uur moet aantreden in de Arena. Een tijdstip waar veel supporters moeite mee zullen hebben.

'We willen graag als volwassen kwartfinalist worden behandeld. En niet als een circusartiest die in het voorprogramma ook nog even een nummertje mag komen opvoeren', aldus Van Kooten.

Meer op BN/De Stem


Tags

bekerduels amsterdam arena huwelijk kooten stormvogels telstar uitgesteld aantreden alexander amstel anderhalve anton bang behandeld bestuur circusartiest groningen huwelijksfeest kwartfinales kwartfinalist maxima nummertje opvoeren organisatorische volwassen voorprogramma voorzitter willem

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws