Transparent
Inloggen
Sluiten

Real-Ajax ook op mobiel en ipad te zien

15 september 2010 11:26

De UEFA Champions League wedstrijden zullen niet alleen op televisie te zien zijn. De NOS biedt kijkers (vanwege de rechten alleen binnen Nederland) ook de mogelijkheid de uitzending via een iPad, Android en iPhone toestellen te bekijken.

Op een mobiel gaat u in de browser naar http://m.nos.nl/voetbal/. Daar wordt u met een knop doorverwezen naar de juiste URL voor de livestream. Op een iPhone of iPod Touch kunt u de livestream tevens bekijken in de NOS Journaal-Applicatie; hier te downloaden in de app-store. De stream zou moeten werken op de meeste moderne telefoons. Op de iPad kunt u in de browser (Safari) naar nos.nl en daar op het linkje naar de livestream klikken.

Meer: NOS.nl




Tags

nos ipad mobiel browser iphone android applicatie doorverwezen downloaden ipod journaal klikken knop linkje nederland safari telefoons toestellen touch uefa uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht