Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Jong Ajax: dokters hebben heldendaad verricht

14 september 2010 09:41

Jong Ajax coach Albert van der Dussen bezocht Evander Sno maandagavond laat nog in het ziekenhuis. In het Algemeen Dagblad reageerde de coach op de gebeurtenissen. "Gelukkig waren onze dokter en fysiotherapeut er snel bij. Zij hebben een heldendaad verricht en zijn leven gered. Ze zijn een kwartier bezig geweest, telkens zakte hij weg. Verschrikkelijk. Ze hebben hem tot drie keer toe teruggehaald met de defibrillator. We vreesden voor zijn leven. Hij heeft zo veel geluk gehad. Die gasten op het veld, zijn ploegmaats, hadden het niet meer, allemaal vrienden van elkaar. [...] Ik ben ervan overtuigd: als de dokter hier toch niet meteen bij was geweest, dan zou hij niet meer hebben geleefd. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en wil dit nooit meer meemaken ook. Ik was even helemaal van de kaart. Zo'n jonge goeie gozer nog, in de bloei van zijn leven."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

heldendaad jong dokter dokters albert bloei dussen evander fysiotherapeut geleefd ploegmaats sno vreesden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht