Transparent
Inloggen
Sluiten

De Zeeuw: underdog in Madrid, maar Ajax heeft beter team op dit moment

11 september 2010 22:15

Na afloop van Ajax - Willem II ging de aandacht direct uit naar de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. Demy de Zeeuw liet weten uit te kijken naar het prachtige affiche. "We zijn daar de underdog, we moeten maar zien wat we daar teweeg kunnen brengen in Madrid. Real is een van de grootste ploegen ter wereld. Maar wij hebben denk ik op dit moment een beter team. We moeten maar zien hoever het komt."

"Dit is een supermooie wedstrijd. Daar droom je als speler alleen maar van. Zeker als je bij Ajax na zoveel jaar weer Champions League speelt en dan mag beginnen bij Real Madrid uit, is dat alleen maar mooi. Dan sta je gelijk in het toernooi en weet je waar het om gaat in de Champions League."




Tags

madrid underdog affiche demy hoever supermooie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht