Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax betrekt achterban bij prijsstelling'

6 september 2010 11:59

De Supportersvereniging Ajax en AFCA Supportersclub worden in de toekomst betrokken bij het overleg voorafgaand aan de prijsstelling van Ajaxduels. Dat is de belangrijkste uitkomst van een gesprek met Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat.

Daarnaast krijgen seizoenkaarthouders die al een passe-partout hebben gekocht, of nog gaan aanschaffen op maandag 6 september, een extra korting van 15 euro in de vorm van een waardebon. Deze actie loopt tot 24.00 uur. Seizoenkaarthouders ontvangen al een korting van 15 procent bij aanschaf van een passe-partout. Daar bovenop verstrekt de club dus de genoemde waardebon van 15 euro (één bon per seizoenkaarthouder).

Beide supportersverenigingen zijn gematigd tevreden met de uitkomst. Daniel Dekker, voorzitter van de 85.000 leden tellende Supportersvereniging Ajax: “We zijn vooral blij dat Ajax ons in de toekomst nauwer bij de prijsstelling zal gaan betrekken. De waardebon was op deze korte termijn het maximaal haalbare. Nu hebben we toch nog iets voor de trouwe supporters kunnen doen.”

Beide, door Ajax officieel erkende supportersverenigingen, verzochten de commercieel directeur voorafgaand aan de kaartverkoop in de prijsstelling rekening te houden met een 'beloning' voor de trouwe achterban, maar trokken afgelopen week alsnog gezamenlijk aan de bel, nadat de club de hoge prijsstelling voor de Champions League zonder tegenreactie naar buiten bracht. “Het was beter geweest als Ajax de prijsstelling vooraf met ons had besproken, nu liepen we noodgedwongen achter de feiten aan, maar zijn we redelijk positief over het resultaat,” zegt AFCA Supportersclubvoorzitter Patrick van der Meer.

Op www.ajax.nl wordt uiterlijk vrijdag 10 september gecommuniceerd hoe supporters in het bezit kunnen komen van de genoemde bon.




Tags

prijsstelling waardebon afca bon korting partout passe supportersvereniging supportersverenigingen trouwe aanschaf aat ajaxduels dekker erkende gecommuniceerd gematigd henri noodgedwongen seizoenkaarthouder supportersclub supportersclubvoorzitter tegenreactie tellende trokken verzochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos