Transparent
Inloggen
Sluiten

Sulejmani uitgeschakeld voor EK met Servië U21, gelijkspel El Hamdaoui

4 september 2010 22:54

Miralem Sulejmani is er met Servië onder 21 niet in geslaagd de playoffs te bereiken. Door een 2-2 gelijkspel tegen Kroatië kan Servië in de poule niet verder komen dan de derde plaats. De aanvaller van Ajax speelde de gehele wedstrijd.

Kameroen won de kwalificatie-wedstrijd voor het Afrikaans Kampioenschap met 1-3 van Mauritius. Ajax middenvelder Enoh ontbrak verrassend in de basis.

El Hamdaou kwam met Marokko thuis tegen Central African Republic teleurstellend niet verder dan een 0-0 gelijkspel. El Hamdaoui stond in de basis en werd in de 63ste minuut gewisseld.




Tags

hamdaoui sulejmani african afrikaans central enoh hamdaou kameroen kroatie kwalificatie marokko mauritius miralem playoffs republic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht