Transparent
Inloggen
Sluiten

Arveladze ondergaat Bobby-training

26 februari 2000 15:25

Verslaggever: M

Eindelijk is er weer positief nieuws rond Shota Arveladze te melden. De Georgier die al maanden uit de roulatie is wegens knieblessures onderging vrijdag de beroemde Bobby-training. Het is de verwachting dat de behendigde spits over een aantal weken weer voluit kan gaan meetrainen met de selectie.

Ondanks de 'goede' reeks die Ajax de afgelopen weken neerzette zal Jan Wouters toch niet helemaal ontevreden zijn met de verplaatsing van de wedstrijd FC Den Bosch - Ajax. Hij moet het namelijk nog altijd stellen zonder de geblesseerde Tobiasen, Witschge, Nieuwenburg en Vierklau, die allen hard werken aan hun terugkeer.

Meer op




Tags

arveladze bobby behendigde georgier knieblessures neerzette nieuwenburg shota tobiasen vierklau witschge wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht