Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez krijgt Gouden Schoen uitgereikt

30 augustus 2010 22:08

Luis Suarez kreeg zojuist op het Voetbalgala de Gouden Schoen uitgereikt als beste voetballer van het afgelopen seizoen. Hij kreeg de prijs uit handen van Martin Jol. Suarez op Ajax.nl: "Eerst vroeg ik Diego Forlán of hij de prijs wilde uitreiken, maar Atlético Madrid speelt vanavond. Ik heb daarna Gabriel Batistuta gevraagd, maar hij kon niet. Het is namelijk niet alleen mijn prijs. Het is een prijs voor de trainer, het team en Ajax zelf."

Suarez had zijn dochtertje voor die gelegenheid meegenomen naar het gala. De Ajax aanvaller had eerder op de avond ook al de prijs van topscorer in ontvangst genomen. Demy de Zeeuw kreeg de bronzen schoen uitgereikt. De zilveren schoen was voor Dries Mertens. Eerder op de avond was Gregory van der Wiel al gehuldigd als Talent van het Jaar. Alle prijswinnaars waren overigens al sinds eind vorig seizoen bekend.

Het Voetbalgala wordt dinsdagavond vanaf 20.30 uur uitgezonden door Eredivisie Live.




Tags

schoen suarez voetbalgala atletico batistuta bronzen demy diego dries eredivisie forlan gabriel gala gregory jol madrid mertens ontvangst prijswinnaars topscorer uitreiken wiel zilveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper